Geniet van een heerlijke BBQ met BergHOFF

19 mei 2020

Het zijn vaak de mooiste herinneringen op lente- en zomeravonden. Je familie en vrienden rond de tafel brengen en er een heerlijk barbecuefeest van maken.

Met het BergHOFF BBQ gamma heb je de juiste toestellen en uitrusting om je eten te roken, te braden of te koken zoals jij dat wil.

Smaken verschillen uiteraard. Wil je die typische BBQ-smaak, dan kies je voor een keramische houtskoolgrill.

Sommigen zijn meer fan van een gasbarbecue omdat ze dan meteen aan de slag kunnen. BergHOFF heeft voor elk wat wils.

Vind een winkel in jouw buurt

BarbecueËn met BergHOFF
Anker

[]

BergHOFF keramische BBQ biedt eindeloos veel mogelijkheden

Grillen, braden, bakken en roken, de BergHOFF keramische barbecue kan het allemaal! Gebruik alle opties om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen en je familie en vrienden te verrassen met een heerlijk gegrilde steak of een perfect gerookt stuk zalm.

Het is heel eenvoudig. Je hoeft enkel de kolen in de BergHOFF barbecue te gooien en ze aan te steken. De keramische schaal zorgt voor de rest. Deze houdt een constante temperatuur aan en verdeelt de hitte gelijkmatig.

Dankzij de uitstekende isolatie kan de BergHOFF barbecue zowel hoge temperaturen produceren om te schroeien, te braden of te grillen, als lage temperaturen aanhouden om te roken.

Heb je geen zin in een stuk vlees of vis? Probeer dan eens een pizza of een brood te bakken of een heerlijke paella klaar te maken. De mogelijkheden zijn echt eindeloos met een keramische BergHOFF barbecue!

Anker

[]

Gril waar je maar wil met een BergHOFF tafel BBQ

Ook mensen zonder grote tuin laat BergHOFF niet in de steek. Heb je bijvoorbeeld zin in een BBQ-picknick, dan is een tafel BBQ de ideale oplossing. Je grilt meteen aan tafel of neemt 'm mee naar een gezellige buitenlocatie.

De tafel bbq is veilig, praktisch en gemakkelijk te gebruiken, ideaal om al je favoriete grillrecepten op te bereiden waar en wanneer je maar wil.

Wil je je barbecue naar een hoger niveau tillen? Vul je buitenkeuken dan aan met de barbecuetools en -accessoires van BergHOFF!

De grillvergroter is ideaal om zachtere etenswaren, zoals vis of delicate groenten, te bereiden. Of heb je zin in pizza? Dan bak je eenvoudig een lekker krokante pizza op de BergHOFF pizzasteen.

Tafel bbq
Anker

[]