Bespaar tijd, geld en energie met AutoDosing van Beko

17 juli 2019

Weet je soms niet hoeveel vloeibaar wasmiddel en wasverzachter je nu moet gebruiken? Als je te weinig gebruikt is de was niet helemaal schoon; gebruik je te veel, dan is niet alle zeep uit de kleding gespoeld.

Beko heeft met AutoDosing de oplossing. Deze wasmachines zijn uitgerust met een automatisch wasmiddel doseersysteem. De wasmachine detecteert het gewicht van de lading en kiest automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel, wasverzachter en water.

Elke wasbeurt krijgt een perfect reinigings-en spoelresultaat zonder enige verspilling. Het enige wat jij moet doen is om de 23 wasbeurten* de reservoirs bijvullen (1l voor wasmiddel en 0,5l voor wasverzachter).

*Aantal wasbeurten afhankelijk van de hoeveelheid wasgoed en hoe vuil deze is.

Anker

[]

Anker

[]

Waarom moet je wasmiddel correct doseren?

Goed doseren is natuurlijk van uiterst belang. Je kleding en wasmachine gaan langer mee, je bespaart water en energie en je zorgt voor het milieu.

Als je te weinig wasmiddel gebruikt, dan krijg je je kleding vaak niet schoon en is er een grote kans dat je kleding gaat verkleuren. Heb je vlekken op de kleren, dan zullen die nog meer in de stof en vezels trekken waardoor het moeilijker wordt om ze te verwijderen.

Maar ook te veel wasmiddel gebruiken, is geen goed idee. Je kleding gaat veel sneller slijten en je wasmachine verbruikt meer energie en water omdat het spoelen langer duurt. Je moet ook vaker wasmiddel kopen en dat kan duur worden.

Je krijgt ook te maken met vetluis, ook wel bekend als wasluis: vuil, haar en zeepresten die achterblijven in de wasmachine en de leidingen, en voor nare geurtjes zorgen. Een voedingsbodem voor bepaalde bacteriën en niet goed voor het milieu want alles komt terecht in het grondwater.

Vetluis is ook niet goed voor je kleding en huid. Naast smerige vlekken, blijven ook zeepresten achter op de kleding. Hierdoor kunnen huidirritaties en allergischereacties optreden.

Anker

[]

Een perfecte was

Anker

[]

Een Beko wasmachine beschermt jouw kleding. Tijdens elke wasbeurt creëren peddels en een speciaal ontworpen trommelpatroon een golfvormige beweging zodat het wasgoed zachtjes kan bewegen in de wasmachine.

Dit zorgt er niet alleen voor dat je kleding langer meegaat, maar de kledingstukken krijgen ook meer ruimte en kunnen zo beter drogen.

Ook de gehele wascyclus wordt geoptimaliseerd. Drie intelligente sensoren monitoren automatisch je wasgoed en selecteren het juiste programma én de correcte wastijd. Daarnaast kan jij zelf bepalen hoe droog je je kleren wilt.

Een bijkomende intelligente sensor beschermt de wasmachine door spanningsstoten te detecteren. Deze sensor onderbreekt de stroomtoevoer bij storingen om de levensduur van de machine te verlengen.

Trommelpatroon Beko
Anker

[]

Snel, maar toch efficiënt

Beko wasmachines met AutoDosing zijn uitgerust met 16 verschillende wasprogramma’s: lingerie, hygiëne plus, hemden, StainExpert, donker textiel, outdoor, dons, spoelen, katoen, katoen eco, synthetisch, Daily Express/Xpress Super Short, Mix 40, handwas, delicaat en centrifugeren.

Anker

[]

Het StainExpert-programma van Beko verwijdert 24 soorten alledaagse vlekken: van grasplekken tot rode vruchten. In combinatie met de ProSmart Inverter-technologie worden verschillende wastemperaturen, een reeks wastijden en speciale inweekfasen aangeboden om die vlekken effectief te verwijderen.

Vlug even je nieuw bloesje wassen? Dat kan heel snel, maar ook doeltreffend met Xpress Super Short, een programma van slechts 14 minuten!

Bedieningspaneel Beko
Anker

[]

Tot slot, energiebesparend

Anker

[]

Wil je graag energie besparen? Dan heb je geluk want deze Beko wasmachines hebben een A+++ energielabel.

Daarnaast kan je je normaal verontreinigde wasgoed wassen op 20°C, maar met dezelfde prestaties van 40°C, waardoor je 75% van de energie bespaart. Een schone was tegen lage kosten!

De wasmachines zijn slanker, maar hebben een grotere trommel. Zo kan je meer wassen tijdens één wasbeurt en bespaar je op die manier tot wel 10% energie.

De ProSmart Inverter Motor van de Beko wasmachines is van hoge kwaliteit, duurzaam en stil. Dankzij een flexibele, wrijvingsloze werking van de motor hoor je de wasmachine nauwelijks!

Beko; energiebesparend
Anker

[]

WTV8744XDW_1
Beko wasmachine WTV8744XDW
494,99 Adviesprijs € 529,00
WTE10744XDOS_1
Beko wasmachine WTE10744XDOS
599,00
WTE11744XDOS_1
Beko wasmachine WTE11744XDOS
679,00